ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΦΗΒΕΙΑΣ

Ένας κύκλος 10 συναντήσεων ανοίγει τον  Απρίλη του 2019. Το ομαδικό- πρόγραμμα εποπτικών συναντήσεων απευθύνεται σε άπειρους αλλά και έμπειρους ειδικούς ψυχικής υγείας που απασχολούνται σε ιδιωτικά ή  δημόσια πλαίσια και θα επιθυμούσαν να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντές σε θέματα της εφηβείας. Το πρόγραμμα των  συναντήσεων περιλαμβάνει βιβλιογραφική ανασκόπηση, παρουσίαση περιστατικών και ομαδική εποπτεία.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

  • Θέματα ψυχοπαθολογίας εφήβων (συναισθηματικές & αγχώδης  διαταραχές, διατροφικές διαταραχές, αυτοκαταστροφικότητα, εξαρτήσεις) 
  • Εφηβεία της “κρίσης”
  • Ο ρόλος της οικογένειας στην αναπτυξιακή δυναμική των εφήβων
  • Κοινωνικά δίκτυα και εφηβεία.
  • Σχολείο και εφηβεία
  • Εξαρτήσεις στην εφηβεία
  • Κοινωνικός  αποκλεισμός/βία/μετανάστευση

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο 12-2 μμ στην Ανατολής 9-15 στην Νέα Ιωνία. 

Κόστος: 30 ευρώ /συνάντηση

Συνολικό Κόστος των 60 ωρών εποπτείας 300 ευρώ (250 ευρώ σε εφάπαξ εξόφληση με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό).

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 8 άτομα 

Συντονισμός: Μπλέτσος Κωνσταντίνος – Ψυχολόγος (c.Phd, MSc, Bs)

Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας  Εφήβων   Ψυχιατρική Παίδων Εφήβων, Σισμανόγλειο Αμ-Φλέμινγκ ΓΝΑ. Επιστημονικά υπεύθυνος των Ξενώνων φιλοξενίας εφήβων με ψυχιατρικές διαταραχές “Όρμος” και “Το Σπίτι”.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας αναφέροντας την ειδικότητα σας και λίγα λόγια για την εργασιακή σας εμπειρία. 

Η χρήση της φόρμας επικοινωνίας σημαίνει αποδοχή της πολιτικής απορρήτου του bletsos net όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά στην σελίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Την σελίδα της πολιτικής απορρήτου μπορείτε να προσπελάσετε απο το menu που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας,
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΦΗΒΕΙΑΣ
Scroll to top