Καλώς ορίσατε

Oνομάζομαι  Κωνσταντίνος Μπλέτσος και είμαι  Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Συστημική και Οικογενειακή  θεραπεία. Κατέχω  Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών  στην Ψυχολογία  M.Sc  από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ  PhD (c) στο ίδιο… Read more «Καλώς ορίσατε”

Η ομιλία μου στην ημερίδα για τις διατροφικές διαταραχές

Εβδομάδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τις Διατροφικές Διαταραχές . Collection – Face of Diversity Για δεύτερη χρονιά το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών διοργάνωσε την Εβδομάδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τις… Read more «Η ομιλία μου στην ημερίδα για τις διατροφικές διαταραχές”

Εβδομάδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τις Διατροφικές Διαταραχές 

Εβδομάδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τις Διατροφικές Διαταραχές. Για δεύτερη χρονιά το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών διοργάνωσε την Εβδομάδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τις Διατροφικές Διαταραχές που γίνεται κάθε χρόνο σ’ όλο τον κόσμο κάθε Μάρτιο. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ζάππειο το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου με κεντρική θεματική «Πουθενά σαν το σπίτι μας»

Δεν θέλουμε θλιμμένους στην γιορτή μας!

Αγαπώ τα σούργελα. Ίσως γιατί θαυμάζω την δύναμη ψυχής, την καθαρότητα και την αξιοπρέπεια τους. Ίσως γιατί συμπονώ τον δύσκολο και μοναχικό τους δρόμο. Ίσως εντέλει γιατί δουλεύοντας με ανθρώπους δεν διέκρινα στην ψυχή τους τέρατα άλλα, απ’ τους αντικατοπτρισμούς των δικών μου τεράτων.

Ομαδική εποπτεία για εκπαιδευτικούς

Ένας κύκλος 10 συναντήσεων ανοίγει τον Απρίλη του 2018. Το ομαδικό- εποπτικό πρόγραμμα συναντήσεων απευθύνεται σε άπειρους αλλά και έμπειρους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης  που… Read more «Ομαδική εποπτεία για εκπαιδευτικούς”