Καλώς ορίσατε

Oνομάζομαι  Κωνσταντίνος Μπλέτσος και είμαι  Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Συστημική και Οικογενειακή  θεραπεία.

Κατέχω  Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών  στην Ψυχολογία  M.Sc  από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ  PhD (c) στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Εργάζομαι στην Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων της Ψυχιατρικής Παίδων- Εφήβων  του Σισμανόγλειου- Αμ.Φλέμιγκ και παράλληλα είμαι  Επιστημονικά Υπεύθυνος των Ψυχιατρικών  Θεραπευτικών  Ξενώνων  Εφήβων  Όρμος &  Σπίτι,  στην Παλλήνη.

Είμαι μέλος της θεραπευτικής ομάδας του Ελληνικού  Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών, καθώς και πιστοποιημένος θεραπευτής σε θέματα εξάρτησης απ’ την τεχνολογία από το ΑΡΙΑΔΝΗ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας  για το φαινόμενο του «εθισμού» των εφήβων στο διαδίκτυο».

Είμαι εισηγητής σε θέματα Ψυχολογίας του Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης.

Έχω  κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα της ψυχοπαθολογίας εφήβων και ενηλίκων (κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, οριακή διαταραχή, διπολική διαταραχή, διατροφικές διαταραχές κ.α),  ως απόρροια της πολυετούς εργασίας μου σε Δημόσια και Ιδιωτικά πλαίσια.