Βιογραφικό

Ονομάζομαι  Κωνσταντίνος Μπλέτσος και είμαι  Ψυχολόγος, συστημικός θεραπευτής ατόμου, ζεύγους και οικογένειας. Κατέχω  Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών  στην Ψυχολογία M.Sc απο το Πάντειο Πανεπιστήμιο και είμαι Υποψήφιος Διδάκτωρ  PhD (c) στο ίδιο Πανεπιστήμιο. 
 
Εργάζομαι στη Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων του Σισμανόγλειου- Αμ.Φλέμιγκ με εφήβους που νοσηλεύονται με σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές. Είμαι επιστημονικά υπεύθυνος των μοναδικών στην Ελλάδα ξενώνων που φιλοξενούν εφήβους με ψυχιατρικές διαταραχές, «Όρμος” και «Το Σπίτι” στην Παλλήνη. Στο παρελθόν εργάστηκα στην Ψυχιατρική ενηλίκων του Σισμανόγλειου – Αμ.Φλέμινγκ ΓΝΑ.

Εξειδικεύτηκα στις διατροφικές διαταραχές από το CEDD Online Learning Program for Professionals in Eating and Feeding disorders (NSW-University of Sydney) και το ΕΚΔΔ, καθώς επίσης και στον διαδικτυακό “εθισμό” από το ΑΡΙΑΔΝΗ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας  για το φαινόμενο του «εθισμού» των εφήβων στο διαδίκτυο». 

Είμαι μέλος της θεραπευτικής  ομάδας  του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών, καθώς και εισηγητής  σε θέματα Ψυχολογίας του Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης

Έχω  κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα της ψυχοπαθολογίας εφήβων και ενηλίκων (κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, οριακή διαταραχή, διπολική διαταραχή, διατροφικές διαταραχές κ.α),  ως απόρροια της πολυετούς εργασίας μου σε Δημόσια και Ιδιωτικά πλαίσια.

Η διαδρομή μου στις υπηρεσίες προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο ξεκινάει στα τέλη της δεκαετίας του 90, ως Νοσηλευτής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Υγεία. Η οκταετής παρουσία μου στο συγκεκριμένο πλαίσιο και η συνεργασία μου με σπουδαίους δασκάλους της Εντατικολογίας όπως ο Διευθυντής Χ. Πασκαλής και ο Τ. Ρεκλείτης, διαμόρφωσαν πολλές από τις επιστημονικές θέσεις και τις φιλοσοφικές στάσεις που ασπάζομαι -και προσπαθώ- να εφαρμόσω στην δουλειά μου.

Ο ανθρωπισμός, η αξία του διαλόγου, η αμφισβήτηση των παγιωμένων αντιλήψεων, η ανάγκη συνεχούς μελέτης και εξέλιξης, η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα, η κατάκτηση των τεχνικών, ήταν τα κυριότερα εφόδια που πήρα από εκείνους.

Παράλληλα ως μέλος της Νοσηλευτικής ομάδας εκτίμησα τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη, την προσπάθεια και τον αγώνα, αλλά και το κέφι, το χιούμορ, το δάκρυ και τον μόχθο των εξαιρετικών ανθρώπων με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ. Από τους Ασθενείς και τους Συγγενείς κέρδισα ελπίδα και δύναμη, γνώρισα την αντοχή, το θαύμα, τον θρήνο για την απώλεια των αγαπημένων.

Όλα αυτά διαμόρφωσαν την προσωπική και την επαγγελματική μου ταυτότητα. Η ολοκλήρωση των βασικών σπουδών μου στην Ψυχολογία (2007) συμπίπτει χρονικά με τον διορισμό μου στο Σισμανόγλειο ΓΝΑ. Στα πλαίσια της εργασία μου στην Ψυχιατρική κλινική έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με τις αγωνίες, τις ανερμάτιστες αφηγήσεις, τα δυσνόητα μηνύματα , τις κρίσεις, τις διεγέρσεις και την ελπίδα των πασχόντων από ψυχική νόσο. Ένας κόσμος ολάκερος μπρος μου, ένας κόσμος γνώσης και εμπειρίας εκτός του πλαισίου που ορίζει η τυπική εκπαίδευση του Ψυχολόγου.

Έπειτα μια στάση στην Α´ Πνευμονολογική κλινική. Διαφορετικές ιστορίες, κοινές αγωνίες, καθημερινή μάχη για την επιβίωση με τους ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο και την κυστική ίνωση.

H άνοιξη του 2011 με βρίσκει στην νεότευκτη και μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα Μονάδα Εσωτερικής Νοσηλείας Εφήβων της Ψυχιατρικής Παίδων Εφήβων του Σισμανόγλειου- Αμ.Φλέμιγκ ΓΝΑ, να εργάζομαι ως Νοσηλευτής και κατόπιν ως Ψυχολόγος με εφήβους που πάσχουν από σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές.

Η δουλειά με τους εφήβους είναι απαιτητική στο βαθμό που οφείλει να ισορροπεί την ανάγκη των παιδιών για αποδοχή και κατανόηση και την ανάγκη τους (άρρητη η τελευταία) για οριοθέτηση και καθοδήγηση.

Η δημιουργία ενός πλαισίου ασφάλειας για το παιδί, η άνευ όρων αποδοχή (η οποία βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει την αποδοχή των δυσλειτουργικών συμπεριφορών), η ενσυναισθητική κατανόηση, η έκφραση των επώδυνων συναισθημάτων, το καθρέφτισμα, αποτελούν το οπλοστάσιο του Ψυχολόγου στον αγώνα για την ψυχική υγεία των εφήβων. Η συστημική οπτική βέβαια δεν βλέπει τις συναισθηματικές δυσκολίες ως εσωτερικές ποιότητες των ανθρώπων αλλά ως αποτελέσματα των πολύπλοκων δικτύων συναισθηματικών σχέσεων εντός των οποίων ζουν και αναπτύσσονται. Οι συναισθηματικές δυσκολίες των παιδιών περιλαμβάνουν ένα πλήθος φαινομένων και συμπτωμάτων (κατάθλιψη, άγχος, παρορμητικότητα, εμπλοκή σε συμπεριφορές υψηλού ρίσκου, αυτοτραυματισμοί, πειραματισμός με ναρκωτικές ουσίες, πτώση ακαδημαϊκών επιδόσεων). Αν για τους ενήλικες η θεραπευτική σχέση είναι ένα ζητούμενο στη θεραπεία, για τους εφήβους αποτελεί εκ των ουκ άνευ προαπαιτούμενο για οποιαδήποτε μορφή παρέμβασης.

Το πιο σημαντικό δίκτυο σχέσεων είναι φυσικά η οικογένεια. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως πίσω από την κατάθλιψη των εφήβων συχνά κρύβονται συγκρούσεις των συζύγων, διαζύγια, ανεπίλυτα πένθη, οικονομικές και επαγγελματικές ανασφάλειες, καταστάσεις δυστυχώς κοινές στην εποχή μας.

H προσφυγή στον Ψυχολόγο δεν είναι ευεργετική μόνο για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες. Μπορεί να αποδειχθεί εξίσου ευεργετική και για την ψυχική ισορροπία των παιδιών τους.

Εργασιακή εμπειρία

Εκπαίδευση και κατάρτιση

 • 14/06/2013  Υποψήφιος Διδάκτωρ Ψυχολογίας (PhD can) Πάντειο Πανεπιστήμιο. Θέμα: Ο εθισμένος στο διαδίκτυο έφηβος και ο ρόλος της οικογένειας από μια ψυχοκοινωνιολογική οπτική.
 • 10/11/2008–03/02/2012  Μεταπτυχιακός Τίτλος Ειδίκευσης στην Ψυχολογία (M.Sc). Πάντειο Πανεπιστήμιο. ΠΜΣ Δυνητικές Κοινότητες, Ψυχό-Κοινωνιολογικές προσεγγίσεις και τεχνικές εφαρμογές. Τμήμα Ψυχολογίας. Βαθμός πτυχίου: Άριστα 9,35/10.
 • 06/04/2001–04/05/2008  Δίπλωμα Ψυχολόγου. Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ψυχολογίας. Γενικός βαθμός “Λίαν Καλώς”, (7/10). Υπ.αριθμόν 4495/9-6-2008, Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, Νομαρχία Αθηνών, Αν.Τομέας.
 • 12/10/1992–03/12/1998  Πτυχίο Nοσηλευτή ΑΤΕΙ, Πάτρα.  Γενικός βαθμός “Καλώς” (6,6/10). Υπ.αριθμόν : 2858/2-3-1999,  Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, Νομαρχία Ιωαννίνων.

Μεταπτυχιακή εξειδίκευση

 • 2012-2015  Θεραπευτής ατόμου, ζεύγους & οικογένειας. Mεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και ζεύγους. Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικης. Mονάδα Θεραπείας της Οικογένειας.

Συνεχόμενη εκπαίδευση

 • 29/10/2015- 10/12/2015  Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Προβληματική Χρήση του Διαδικτύου. ΨΝΑ – Μονάδα Απεξάρτησης 18 Ανω.
 • 6-7/4/2013  Συντονιστής ομάδων εφήβων   Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εκπαιδευτών – Συντονιστών ομάδων εφήβων. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Σχολών Γονέων.
 • 2/2/2012-10/6/2012  Εκπαίδευση Νοσηλευτών στις συμπεριφοριστικές και γνωσιακές μεθόδους (CBT) αντιμετώπισης των διατροφικών διαταραχών. Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών.
 • 10/10/2013-30/3/2014  Αριάδνη: Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για το φαινόμενο του «εθισμού» των εφήβων στο διαδίκτυο. Β’ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαδικτυακή  εκπαίδευση

 • HEALING TRAUMA SUMMIT 24 Online Training Sessions on Advances in Neuroscience, Attachment Therapy, Spiritual Psychology, and Embodied Approaches to Heal & Transform Trauma
 • Understanding Anxiety, Depression and CBT. University of Reading. Future learn MOOC. 
 • Supporting children with difficulties in reading and writing. University of London Coursera MOOC.
 • Coaching Teachers: Promoting Changes that Stick Match Teacher Residency Coursera MOOC.
 • Cedd Online Learning Program for Professionals in Eating and Feeding disorders. NSW-University of Sydney.
 • Εξ αποστάσεως (e-learning) μεταπτυχιακή επιμόρφωση των Δημοσίων Υπαλλήλων στους τομείς της Ανάπτυξης Ικανοτήτων Αποδοτικότερης Διοίκησης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού (Ηuman Resources Management). Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 • Εξ αποστάσεως (e-learning) μεταπτυχιακή επιμόρφωση των Δημοσίων Υπαλλήλων στη Διαχείριση οικονομικών κρίσεων. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Γνώσεις Η/Υ

 • Γνώση Η/Υ σε περιβάλλον Windows, Linux. Σχεδιασμός – Ανάπτυξη ιστοσελίδων με τη χρήση C.M.S (Joomla, WordPress,Drupal), Διαχείριση εταιρικής παρουσίας στα Social Media (facebook-twitter-linkedin), Analytics. Έρευνα στο διαδίκτυο με ποσοτικές και ποιοτικές μεθοδολογίες (Εθνομεθοδολογία του διαδικτύου-ερωτηματολόγια με τη χρήση limesurvey-google forms).

Δημοσιεύσεις

 • Μπλέτσος, Κ. (2016). Δουλεύοντας με εφήβους σε Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας. Μια συστημική ματιά στην νοσηλευτική σκέψη και πρακτική. Συστημική Σκέψη και Ψυχοθεραπεία, Τεύχος 8.
 • Bletsos, K., Alexias, G., & Tsekeris, C. (2013). Towards a Fourth Cosmology of Doctor-Patient Relationship: A Reflection on the Virtual Patient Community PatientsLikeMe. tripleC-Cognition, Communication, Co-operation, 11(1), 136-144.
 • Κέντρο Ψυχο-Κοινωνιολογικής Έρευνας της Διακυβέρνησης των Δυνητικών Κοινοτήτων, Πάντειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψυχολογίας (2010) “Η χρήση του διαδικτύου από τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου”.
 • Ιάσονας Αναγνωστόπουλος, Κατερίνα Δημητρίου, Κώστας Μπλέτσος, Ευγενία Σαρηγγιαννίδη (2010).  Έρευνα στη χρήση του LinkedIn απο τους Έλληνες χρήστες. Πάντειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψυχολογίας, ΠΜΣ Δυνητικές Κοινότητες (αδημοσίευτη). 
 • [Περιλαμβάνεται ως υπόδειγμα διαδικτυακής έρευνας στα κείμενα εργασίας 2011/23 του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών.]
 • Αλεξιάς, Γ & Μπλέτσος, Κ. Η Ιατρική εξουσία στα όρια ζωής θανάτου: Μια Ψυχοκοινωνιολογική ανάλυση. Επιθεώρηση Κοινωνικών Ερευνών, 130 Γ΄, 2009, 49-74.

Παρουσίες σε διεθνή συνέδρια 

 • Maria Tsiaka and Constantinos Bletsos. Home treatment in Greece: An application of interpersonal component of cognitive nterpersonal maintenance model on families and patients with severe anorexia nervosa.  The 5th Eating Disorders International Conference.  Ιmperial College, London 28 – 29 March 2018.
 • Maria Tsiaka, BA and Janet Treasure, OBE, MD, FRCP, FAED | Institute of Psychiatry, Psychology and Neuroscience, King’s College, London, United Kingdom Angeliki Zormpala, BS, MSc | Hellenic Center For Eating Disorders, Athens, Greece Constantinos Bletsos, BSc, MSc | Adolescent Inpatient Unit, Sismanoglio Hospital, Athens, Greece.  Home Treatment in Greece: Working with Families and Patients with Severe AN according to the Interpersonal Component of Cognitive Interpersonal Maintenance Model. ICED 2017- Prague.

Συνέδρια-Ημερίδες

 •  Ο ρόλος του θεραπευτή στις διατροφικές διαταραχές.  Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τις διατροφικές διαταραχές, 3-14/3/2018, Αθήνα. 10ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό συνέδριο «Ζητήματα νοσηλείας εφήβων με παραπτωματική συμπεριφορά” Σάββατο 19 Σεμπτεμβρίου 2017.
 • Επιστημονική Διημερίδα «Ζητήματα Ενδονοσοκομειακής Φροντίδας Παιδιών με Ψυχικές Διαταραχές”  Παιδοψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών  Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»  Oμιλία με θέμα «Ζητήματα νοσηλείας εφήβων με παραπτωματική συμπεριφορά” Σάββατο 1 Ιουλίου 2017.
 • Συγκρότηση της εφηβικής ταυτότητας και διαδίκτυο από μια ψυχοκοινωνιολογική οπτικη.Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Τμήματος Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων του Σισμανόγλειου ΓΝΑ, 10/5/2017.
 • «Εφηβεία και διατροφικές διαταραχές, ο ρόλος των social media στην ανάπτυξη και διατήρηση της νόσου».  Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τις διατροφικές διαταραχές, 6-10/3/2017, Αθήνα.
 • «Η έννοια του επείγοντος σε πλαίσια νοσηλείας εφήβων» 3η Επιστημονική Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2016 «Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας για Όλους», Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, 10 Οκτωβρίου 2016.
 • «Η αφήγηση του ενδυναμωμένου ασθενή : Μια εσωτερική ματιά στις σκέψεις και τις πρακτικές των μελών της δυνητικής οργάνωση ασθενών patientslikeme”. Τέταρτο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ψυχική υγεία, τεχνολογία & τηλεματικές εφαρμογές, 13-15 Μάρτη  2015, Αθήνα.
 • «Dealing with the growing power of medical Googlers”. Infocom Mobile World 2015. Πέμπτη 26/2/2015.
 • «Εξαρτήσεις & Εξάρτηση από το διαδίκτυο”. Ημερίδα του  Κέντρου  Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας.
 • “Η αντιμετώπιση της Ψυχογενούς ανορεξίας σε κλινικά πλαίσια“. 3o Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ειδικών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων 1o Συνέδριο Ολιστικής Αντιμετώπισης της Σοβαρής Ψυχικής Διαταραχής 13 – 16 Νοεμβρίου 2014.
 • Πρώτο πανελλήνιο συνέδριο για την “Θεραπευτική συμμαχία». Συντονιστής της δεύτερης συνεδρίας με τίτλο “Επικοινωνία & τις ανάγκες διαχείρισης του σύγχρονου ασθενή”. 28 Μάη, 2014, Αθήνα- Ελλάδα.
 • Μπλέτσος Κωνσταντίνος, Μαρινάκη Δόξα, Αθανασιάδου Ευμορφίλη, Δάλλας Ηλίας, Καλλιγέρη Έλλη, Νικολούλη Πηνελόπη, Τζιούμας Θεοφάνης, Τσορβατζή Μαγδαληνή. Εφηβικός “εθισμός” στο διαδίκτυο: Δημογραφικά χαρακτηριστικά και συννοσηρότητες εφήβων που νοσηλεύτηκαν στην Ψυχιατρική Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων του Σισμανόγλειου ΓΝΑ. 3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο E-LIFE “Πρόληψη και αντιμετώπιση διαδικτυακών συμπεριφορών υψηλού κινδύνου” (1-3 Νοέμβρη 2013) (υπό δημοσίευση).
 • Ημερίδα με θέμα “Εφηβος ναι επιπόλαιος όχι” Σύλλογος εθελοντών Αργυρούπολης – Ελληνικού Προασπίζω 13/12/2014.
 • Κωνσταντίνος Μπλέτσος, Χαράλαμπος Τσέκερης, Γιώργος Αλεξιάς. Η Ψυχολογική έρευνα στον κυβερνοχώρο: Η μελέτη της δυνητικής κοινότητας ασθενών Patientlikeme. Ομιλία στο Δεύτερο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (10 Οκτώβρη 2012).
 • Χαράλαμπος Τσέκερης, Γιώργος Αλεξιάς, Κωνσταντίνος Μπλέτσος: Ημερίδα Net and Zelda: Internet stories and video games. Εισήγηση με τίτλο «Θεωρητικές και Μεθοδολογικές Εξελίξεις στο Web 2.0», στην Ενότητα: Από τα όνειρα στο netizenship. Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, 24 Μαΐου 2012.
 • Μαρινάκη Δόξα, Αθανασιάδου Ευμορφίλη, Δάλλας Ηλίας, Καλλιγέρη Έλλη, Μπλέτσος Κωνσταντίνος, Νικολούλη Πηνελόπη, Τζιούμας Θεοφάνης, Τσορβατζή Μαγδαληνή ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 1η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. 39ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο ΕΣΝΕ, Βόλος, 15-18 Μαϊου 2012.

Εκπαιδευτικό έργο-Σεμινάρια (ενδεικτικά)

 • Εισηγητής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Σισμανόγλειου – Αμ.Φλέμινγκ ΓΝΑ.
 • Εισηγήτης στα προγράμματα της ειδικότητας στην Ψυχική Υγεία της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Σισμανόγλειου – Αμ.Φλέμινγκ ΓΝΑ και του Αιγινήτειου.
 • Εισηγητής στα εκπαιδευτικά προγράμματα του  Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης
  • Συναισθηματική Νοημοσύνη
  • Παιδιά – Έφηβοι και Διαδίκτυο
  • Η Διαχείριση της Απώλειας στα Παιδιά
  • Διατροφικές Διαταραχές στην Εφηβεία
  • Ασφάλεια και Πρώτες Βοήθειες στο Σχολείο
  • Φόβοι και Φοβίες στα Παιδιά
  • Ψυχώσεις και Νευρώσεις Παιδιών & Εφήβων
  • Τοξικοεξαρτήσεις στην Εφηβεία
  • Παιδική Σεξουαλικότητα
  • Οι Διαταραχές της Διάθεσης και η Αντιμετώπισή τους
  • Η Παραβατικότητα σε Παιδιά και Εφήβους
  • Οι Διαταραχές της Διάθεσης και η Αντιμετώπισή τους
  • Ο Εκπαιδευτικός σε ρόλο Συμβούλου
  • Ο Θάνατος στην Τέχνη
  • Τέχνη και Ψυχολογία
  • Πως μιλάμε στα παιδιά για την κρίση
  • Δικαιώματα και υποχρεώσεις: Πως θέτουμε όρια στα παιδιά
  • Οικογενειακή Συμβουλευτική και Θεραπεία

Οικογενειακή κατάσταση:

 • Έγγαμος, 2 παιδιά.

Ξένες Γλώσσες:

 • Αγγλικά

Ανατολής 9-15, 1ος Όροφος, 14231,  Νέα Ιωνία Αττικής, Τηλ:6977925414, mail: [email protected] site:  www.bletsos.net,  Skype: mpletsos