Καλώς ορίσατε

Oνομάζομαι  Κωνσταντίνος Μπλέτσος και είμαι  Ψυχολόγος,  με εξειδίκευση στη Συστημική και Οικογενειακή  θεραπεία. Κατέχω  Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών  στην Ψυχολογία  M.Sc  από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ  PhD (c) στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Εργάζομαι στην Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων της Ψυχιατρικής Παίδων- Εφήβων  του Σισμανόγλειου- Αμ.Φλέμιγκ και παράλληλα είμαι  Επιστημονικά Υπεύθυνος των Ψυχιατρικών  Θεραπευτικών  Ξενώνων  Εφήβων  Όρμος &  Σπίτι,  στην Παλλήνη.

Εξειδικεύτηκα στις διατροφικές διαταραχές από το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών, το  CEDD Online Learning Program for Professionals in Eating and Feeding disorders (NSW-University of Sydney), καθώς επίσης και στον διαδικτυακό “εθισμό” από το ΑΡΙΑΔΝΗ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας  για το φαινόμενο του «εθισμού» των εφήβων στο διαδίκτυο».

Τα τελευταία 10 χρόνια δουλεύω  με πλήθος ασθενών τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Είμαι μέλος της θεραπευτικής ομάδας  του Ελληνικού  Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών.

Είμαι εισηγητής σε θέματα Ψυχολογίας του Ανοικτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης.

Έχω  κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα των ψυχολογικών διαταραχών ως απόρροια της πολυετούς εργασίας μου σε Δημόσια και Ιδιωτικά πλαίσια.

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα υπάρχει εδώ.