Υπηρεσίες

a kid with multicolored hand paint
Photo by Sharon McCutcheon on Pexels.com

Αξιολόγηση και αντιμετώπιση του πολύπλοκου ψυχικού τραύματος και των επιπτώσεων που αυτό  επιφέρει στις ζωές των ανθρώπων. Η μεθοδολογία της παρέμβασης περιλαμβάνει στοιχεία και τεχνικές απο την συστημική θεωρία (INTERNAL FAMILY SYSTEMS), την θεραπεία ΕΜDR, την θεωρία της προσκόλλησης (Attachment),  την δουλειά της Robin Shapiro με τις καταστάσεις του Εγώ,  την δουλειά του Bessel Van Der Kolk για το πολύπλοκο τραύμα, καθώς και την δουλειά του ARIZONA TRAUMA INSTITUTE.

Μέλος της θεραπευτικής ομάδας του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών από το 2010.  Αξιολόγηση και θεραπεία όλου του φάσματος των διατροφικών διαταραχών (Νευρική ανορεξία, Βουλιμία, Αδηφαγική διαταραχή). Συμβουλευτική γονέων. Οικογενειακή θεραπεία (Family based treatment).  Εκπαίδευση ειδικών στην θεραπεία των διατροφικών διαταραχών.

Εξειδικευμένος θεραπευτής στην αντιμετώπιση των σύγχρονων τεχνολογικών εξαρτητικών φαινόμενων μέσω του προγράμματος “ΑΡΙΑΔΝΗ”

Με την χρήση του συνθετικό θεραπευτικού μοντέλου βασισμένου  στην συστημική – οικολογική  σκέψη την υπαρξιακή φιλοσοφία  και  τα πορίσματα της σύγχρονης Ψυχολογικής επιστήμης

Στηριζόμενη στις αρχές της συστημικής θεωρίας και ιδιαίτερα στην μοντέρνα αφηγηματική προσέγγιση

Αξιολόγηση και θεραπεία της οριακής διαταραχής της προσωπικότητας βασισμένη στις σύγχρονες νευροβιολογικές προσεγγίσεις των τραυματικών εμπειριών της παιδική ηλικίας

Με την χρήση του εργαλείου Wechsler Intelligence Scale for Children® Fifth Edition (WISC®-V)